Клуб здорових задоволень «5 елемент» вул. Електриків 29а. Пн-Пт 07:00-22:00, Сб-Нд 09:00-20:00

Про клуб

Історія

Клуб здорових задоволень «5 Елемент» був відкритий у 2005 році і одразу встановив нові стандарти і нову філософію в індустрії фітнесу: гармонійно поєднуючи фізичні навантаження, відпочинок, релакс, розваги і здорове харчування, наш гість отримує задоволення від життя і мислить позитивно.

У 2011 році поряд з клубом «5 Елемент» відкрила двері клініка естетичної медицини «Центр здорової естетологіі», де працює досвідчений медичний персонал.

Протягом 15 років клуб вдосконалюючись трансформувався, розширювався і змінювався, незмінно надаючи найвищий рівень сервісу, актуальний комплекс послуг і доброзичливу атмосферу, комфортну для кожного клієнта.

Для зручності наших гостей у клубі з’явилися роздягальні для тат з дочками, мам із синами й немовлят. Збільшили кількість басейнів - додавши спортивний басейн на 7-м доріжок. Тенісні корти отримали постійне накриття, щоб можна було тренуватися незалежно від погоди, а в літній період почав працювати майданчик для пляжного волейболу.

Для популяризації сквошу побудували 3 сквош-корти. З появою кроссфіта додали нову тренувальну зону. Для занять на роликах і скейтах відбудували просторий ролердром.

Ресторан і центр краси кілька разів до невпізнання змінили свій дизайн, щоб постійно бути в тренді сучасних дизайнерських рішень.

На свіжому повітрі в тіні дерев змінився ігровий простір для малюків і підлітків, залишаючись таким же безпечним.

Нагороди

Місія

Ми створюємо світ задоволень, здоров’я, спорту і відпочинку, куди прагне потрапити кожен.

Фото

Фітнес клуб «5 елемент» зараз

Фітнес клуб 5 елемент найбільший спортивний комплекс в Києві та Україні. У клубі працює величезний тренажерний зал, 6 басейнів, серед яких відкриті басейни на літньому дворику, гідромасажний басейн (джакузі) і дитячий басейн з підігрівом.

Групові заняття пілатес, йога, танці, бокс, аеробіка, стрейчинг та ін проводять кращі тренери Києва.

У фітнес клубі широко представлені ігрові види спорту. Тенісні корти з універсальним покриттям, хард і грунтові корти, 3 сквош корти. На території фітнес центру регулярно проводяться турніри і змагання з гри в сквош, настільний теніс, великий теніс, волейбол, баскетбол, футбол.

Салон краси пропонує великий спектр послуг в області краси та здоров’я. Косметологія обличчя і тіла, макіяж, стрижки та укладки, весільні зачіски, манікюр, нарощування волосся - далеко не повний перелік того, що може запропонувати салон краси фітнес клубу «5 елемент».

У спорткомплексі працюють масажисти, готові запропонувати більше 250 видів масажів, серед яких тайський і антицелюлітний масаж, розслабляючий, лікувальний масаж і масаж для немовлят.

Ресторан клубу - ще одна особливість фітнес центру. Вишуканий інтер’єр створений в світлих тонах, спокійна зачаровує обстановка ресторану, вишукані страви від шеф-кухаря роблять ресторан в центрі Києва ідеальним місцем для романтичних вечорів, організації ділових зустрічей, проведення, банкетів, фуршетів та ювілеїв.

Відкритий майданчик ресторану - саме ідеальне місце для організації весілля у Києві. У нас завжди можна забронювати столик за телефоном 044 351-77-44.

Фітнес-клуб « 5 елемент » - центр сімейного здоров’я. У нас кожен член Вашої родини знайде заняття для себе: чоловіки займаються у тренажерному залі, грають в сквош, теніс, жінки займаються фітнесом або відвідують салон краси, діти - спілкуються і грають з друзями в центрі дитячої творчості або плавають у басейні. А після - Ви разом зустрічаєтеся в ресторані. У нас зможуть знайти заняття до душі люди будь-якого віку - для Ваших батьків також розроблені спеціальні програми.

Фітнес-клуб « 5 елемент» має дуже вдале місце розташування - вул. Електриків , 29-а, а тому Ви зможете швидко дістатися до нас з будь-якої точки Києва.

Якщо Ви хочете отримувати від життя максимум енергії та позитиву, приєднуйтесь!

Купити абонемент у фітнес клуб і отримати більше інформації про карти у фітнес центр можна у відділі продажів або по тел.: 044 495-95-55.

Детальна інформація про юридичну особу:

Найменування юридичної особи, у тому числі скорочене (за наявності)ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС "МОНІТОР" (ТОВ "СОК "МОНІТОР")
Організаційно-правова формаТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Назва юридичної особи"СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС "МОНІТОР"
Ідентифікаційний код юридичної особи30437959
Місцезнаходження юридичної особиУкраїна, 04176, місто Київ, ВУЛИЦЯ ЕЛЕКТРИКІВ, будинок 29-А
Види діяльності93.11 Функціювання спортивних споруд (основний) 42.99 Будівництво інших споруд, н.в.і.у. 85.10 Дошкільна освіта 93.12 Діяльність спортивних клубів 56.10 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна 73.11 Рекламні агентства
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворенняДата державної реєстрації: 07.06.1999, Дата запису: 17.06.2013, Номер запису: 10711450000030864

Новини клубу

Меню до посту— фітнес-клуб 5 елемент Меню до посту

Дотримуєтесь посту? Тоді не думайте про свій раціон, бо ми вже потурбувалися про...

Часті питання про клуб «5 Елемент»

5️⃣ Переваги фітнес клубу «5 Елемент»

Зручне місце розташування ✔️ Дворівневий тренажерний зал ✔️ 6 басейнів ✔️ 5 тенісних кортів ✔️ Персональні тренери ✔️ Сучасні і актуальні тренажери ✔️ Відпочинок на свіжому повітрі ✔️ Відпочинок для всієї родини ✔️ і не тільки.

⭐️ Як стати членом фітнес клубу «5 Елемент»

Для того щоб стати членом клубу, необхідно придбати клубну карту, докладніше про картах в розділі "Клубні картки".

🎫 Види клубних карт «5 Елемент»

Існує 5 видів річних карт: Карта STAR, карти PREMIUM і VIP, SUN і MOON.
Також, є дитяча карта, літня карта і спеціальні карти. Детальніше про кожну читайте на сайті в розділі "Клубні картки".

📌 Де знаходиться фітнес центр в Києві

Адреса фітнес клубу в Києві і розташування на карті ви можете знайти в розділі "Контакти".
4.39 (14)
Ярослава
Уже несколько лет я хожу в бассейн. Когда забеременела, занятия плаванием продолжила с разрешения доктора. Знакомые по курсам для будущих мам рассказали, что в этом фитнес-клубе есть занятия аквааэробикой для беременных. Я решила попробовать, и с первого же занятия поняла, что это то, что нужно. Инструктор очень внимательный и грамотный, сам бассейн чистый и комфортный. Занятия приносили одно удовольствие и были совершенно приемлемыми по цене. Родила я легко и без осложнений во многом благодаря аквааэробике для беременных.
5element.ua
Ярославо, дякуємо за ваш відгук. Нехай ваш малюк росте здоровим і сильним
Оцінювати можуть лише ті, в кого є хоча б один схвалений модератором коментар.

Залишити коментар