044 495-95-55
  • en
  • Privacy Policy

    Цей документ описує політику конфіденційності для сайту 5element.ua (далі - Сайт) власником якого є ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «МОНІТОР».

    У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

    Загальні положення

    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «МОНІТОР» (далі – Адміністрація) засноване та діє на підставі цього Статуту, Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», «Про товариства з обмеженою відповідальністю та додатковою відповідальністю», «Про зовнішньоекономічну діяльність» та іншого чинного в Україні законодавства.

    Товариство у своїй діяльності керуючись чинним законодавством України, а також внутрішніми правилами, регламентами та іншими локальними актами Товариства приймає на себе зобов`язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали сайт 5element.ua (далі - “Сайт”).

    Збір та використання персональних даних

    Згідно Закону України «Про захист персональних даних» персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

    Адміністрація Сайту обробляє та у подальшому зберігає тільки персональні дані, які Користувач надав при реєстрації на Сайті, здійсненні замовлень, придбанні товарів робіт, послуг тощо.

    Персональні дані, які обробляє Адміністрація, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти, адреса тощо); яка використовується для оплати товарів та послуг на Сайті. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою Сайту, мобільних додатків тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Адміністрацією зобов’язань.

    Персональні дані Користувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно- телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.

    Строк зберігання Персональних даних Користувачів Адміністрацією складає 3 рокі.

    Файли cookie

    Файли Cookie — це невеликі текстові файли, що зберігаються на носіях пристроїв Користувача під час відвідування ним Сайту. Файли cookie можуть бути використані Адміністрацією Сайту, для розуміння мети відвідання Вами Сайту та запам’ятати, якщо Ви знову завітаєте на Сайт.

    Файли cookie, які можуть бути використані Адміністрацією Сайту, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача.

    Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

    Важливо:

    • при повторному відвідуванні Користувачем Сайту, дані файлів cookie автоматично оновлюються;
    • у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на Вашому пристрої;
    • відключення Вами файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих на Сайті матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.
    Умови надання інформації

    Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей і перехід за такими посиланнями є виключною волею Користувача. Розміщення Адміністрацією на Сайті посилань на інший, зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації.

    Адміністрація Сайту не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст зовнішніх ресурсів. У разі виникнення є питань, Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти info@5el.com.ua

    Автоматичний Збір і використання інформації

    В автоматичному режимі збирається і зберігається наступна інформація:

    1. доменне ім’я, ІР-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт;
    2. вид браузера та операційної системи;
    3. дата і час відвідування Сайту;
    4. переглянуті сторінки;
    5. якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту - адреса цього сайту.

    Адміністрація Сайту має право надати наявні у неї персональні дані Користувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

    У випадку, якщо дані розміщені на Сайті не відповідатимуть дійсності і Користувач, не вживши заходів для їх перевірки, понесе в зв’язку з цим будь-які збитки, наприклад збитки від втрати прибутку, втратами або збитками, пов’язаними з будь-яким змістом Сайту, реєстрацією авторських прав і відомостями про таку реєстрацію, товарами або послугами, доступними на або отриманими через зовнішні сайти або ресурси або інші контакти Користувача, в які він вступив, використовуючи розміщену на Сайті інформацію або посилання на зовнішні ресурси, Адміністрація не несе відповідальності за такі збитки.

    Усі права на зміст Сайту належать Адміністрації.

    Користувачі мають право переглядати і завантажувати інформацію і матеріали з сайту тільки для особистого (некомерційного) використання. Комерційне та/або публічне використання матеріалів, інформації, інших даних, розміщених на сайті, а також будь-яке використання матеріалів, інформації, інших даних Сайту на інших сайтах та/або засобах інформації без згоди Адміністрації заборонено.

    Користувач зобов’язується не вчиняти дій, які можуть вважатися такими, що порушують чинне законодавство України та/або норми міжнародного права, у тому числі у сфері інтелектуальної власності, авторських та/або суміжних правах, а також будь-яких дій, що приводять або можуть призвести до порушення нормальної роботи Сайту і його сервісів.

    При відвідуванні Сайту, Користувач автоматично погоджується з даною Політикою конфіденційності та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та її умовами, пропонуємо Вам залишити цей Сайт.

    Забезпечення безпеки даних

    Адміністрацією вжито достатню кількість заходи для захисту інформації на Сайті, але просимо зважати на те, що абсолютно безпечних, безперебійних та безпомилкових шляхів передачі даних за допомогою мережі Інтернет не існує.

    Адміністрація не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у т.ч. даних авторизації на Сайті, у мобільних додатках, прикладних програмних інтерфейсах та ін.

    Права суб’єкта персональних даних

    Адміністрація Сайту доводить до відома Користувача про його права як суб’єкта персональних даних, викладені у статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», і складаються з наступних положень, де Користувач має право:

    1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
    2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
    3. на доступ до своїх персональних даних;
    4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
    5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
    6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
    7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
    8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
    9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
    10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
    11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
    12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
    13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

    З метою оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були Вами надані Адміністрації Сайту відповідно до даної Політики конфіденційності, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Адміністрацією, просимо звертайтеся електронною поштою на info@5el.com.ua або за адресою:
    04176 м. Київ, вул. Електриків, 29-А.

    Зміна Політики конфіденційності

    Адміністрація Сайту залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

    Користувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї Політики конфіденційності, враховує та згоден з тим, що дана Політики конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту.

    Buy a club card

    4.26 (3)
    Прокомментируйте первым

    Оставить комментарий